Zoals iedereen weet was 2020 het jaar van het Coronavirus. Helaas zitten wij hier nog steeds in en moeten ook wij ons aan de maatregelen houden. Maar hoe gaan wij hier mee om?

Richtlijnen

Wij doen er alles aan om de richtlijnen, die op dat moment gelden, te vertalen naar ons evenement. Dit is voor ons het allerbelangrijkste, want dit is de basis voor het organiseren van Zwem Voor ALS. Veiligheid staat voorop!

Zwem Voor ALS

Wij hopen als Zwem Voor ALS ook dat het evenement door mag en kan gaan. Helaas is niks zeker! Mochten wij te horen krijgen dat dit kan, pakken wij het met beide handen aan en gaan we er voor. Mocht dit niet het geval zijn dan komt er een leuk alternatief. Dit zal dan online plaatsvinden. Hoe dan ook krijgen wij samen ALS onder controle. Doe samen met je vrienden/familie mee!

Pas op jezelf!

Het belangrijkste is natuurlijk het passen op jezelf en op je omgeving! Blijf gezond!

Zwem Voor ALS

Onze maatregelen:

Mondkapjes

Het kan zijn dat de regels vanuit de overheid veranderen en dat het noodzakelijk wordt om op een evenement een mondkapje te dragen. Dus wanneer u niet aan de beurt bent, u mondkapje draagt. Neem dus een mondkapje mee!

Looproute

Er zal een looproute worden uitgezet over terrein van Zwembad de Boskoele. Deze dienen alle deelnemers te volgen. Hiermee komen de minste bezoekers in aanraking met elkaar en kunnen wij het veilig houden voor iedereen.

Desinfectie

Bij binnenkomst zullen diverse desinfectiepalen staan. Zodat u bij binnenkomst uw handen kan desinfecteren. Er zullen verder op het terrein van de Boskoele ook desinfectiepalen staan om tijdens het evenement te desinfecteren.

Schoonmaak

Voordat het evenement plaatsvindt zal alles op het terrein grondig worden gereinigd. Dit is super belangrijk, want gezondheid en veiligheid staat voorop!

1.5 meter

Houdt bij deelname aan het evenement en bij binnenkomst op het terrein van de Boskoele (zoveel mogelijk) de anderhalve meter afstand. Dit is een basisregel.

Waarborgen veiligheid

Er zullen verschillende personen rondlopen en toezicht houden op de naleving van onze Corona-maatregelen. Zij ingrijpen bij het niet naleven ervan.