Meedoen aan een sportieve uitdaging? Hoe meer uitdagingen, hoe beter. Bij Zwem Voor ALS heeft u het juiste evenement te pakken. Zwem Voor ALS zet zich in voor het goede doel en heeft een sportieve ervaring voor u.

Zwemmen voor een goed doel. Hoe werkt dat precies?

Bij de organisatie van Zwem Voor ALS bent u aan het juiste adres. De studenten van het Saxion zetten zich in voor het goede doel om zoveel mogelijk geld op te halen.
Het evenement begint natuurlijk met een aanmelding. 
Het evenement van Zwem Voor ALS gaat begin juni plaatsvinden in Gorssel. De locatie voor het evenement is De Boskoele in Gorssel. Zwem Voor ALS heeft een zwemmarathon & estafette opgesteld voor de jeugd in Gorssel en de volwassen in de regio van Gorssel.
Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

Opdracht/doelstelling

Zwem Voor ALS zet zich in voor het goede doel. Zwem Voor ALS is opgestart door een groep enthousiaste studenten van het Saxion in Deventer die actie willen voeren voor het goede doel.

De groep studenten van het Saxion in Deventer heeft de opdracht gekregen om een evenement te verzinnen, met een naam en het goede doel. Dit is Zwem Voor ALS geworden. De studenten hebben allemaal een contact in de buurt die te maken heeft met ALS. Dit is voor de studenten de doorslag geweest om deze naam te kiezen en te hanteren voor het evenement. De gehele dag staat in het teken van ALS en de organisatie heeft voor de dag een aantal doelen opgesteld die gedurende dag meespelen:

·         De deelnemers een onvergetelijke dag aanbieden;

·         Een mooi bedrag ophalen voor het goede doel ALS;

·         Deelnemers een inkijkje geven in het goede doel.

 Bij Zwem Voor ALS bent u aan het juiste adres om een sportief evenement te volgen die volledig in het teken staat voor ALS. Het thema van de dag zal tropisch zijn. Tropische Zwemmarathon & Estafette voor het goede doel. De Boskoele in Gorssel zal volledig omgetoverd worden tot een tropisch zwembad, er zullen speciale tropische attributen aanwezig zijn zoals: een DJ, tropische drankjes, tropische hapjes, tropische aankledingen, etc.

In de komende tijd zullen onze sociale mediakanalen online gaan. Volg Zwem Voor ALS hierop voor de meest actuele informatie van dit evenement. Tevens zullen er speciale winacties zijn voorafgaand het evenement! 

Hoe gaat het nu verder?


Zwem Voor ALS is in volle gang bezig met de voorbereidingen van het zwemevenement in Gorssel. De spullen van de zwemmarathon & zwemestafette worden geregeld en de locatie is spik en span in orde om jullie zo goed mogelijk op te vangen.